Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ibarbari/public_html/ruki.com.hr/plugins/system/rokextender/rokextender.php on line 32
RAMA

RAMA

Ramo, Ramo druže moj….. znate tu pjesmu. Rama u super stanju, boja narandžasta, nisam u živo vidio ranije takav Favorit, kaže FUMA njegov prvi bajs bio iste boje, farba u lošem stanju, hrđe baš i nema, naljepnice se manje-više vide. Model F12. Dobro, nema se tu što radit nego ofarbat. Buraz sam šmirglo, farbo itd. puno posla, materijal isto košta, mogo bih ja to, ima stari i špricu za farbanje ali bolje to dat nekom ko zna. Guglam, vele plastificiranje, ma di ćeš plastificirat vintaža? Pa to je smrtni vintaž grijeh. Nema plastike u moju kuću! Kažu neki nije to dobro, rama „radi“, plastika puca. Dobro valjda znaju. A kak se ja vozim uglavnom po Jarunu, a cesta koma, ta rama „radi“ prekovremeno. Pitam ja Fumu ima li koga, ima, super, dečko će nosit pjeskarit, pa u dućkas da mu zmiksaju oriđiđi ton boje i onda lakirat. Farba ekološka na vodenoj bazi. Bravo!

I dobro je on to zrihtal, malo je dulje trajalo jer nije bio zadovoljan pa je nešto popravljao ali ok. Rijetko nađeš majstore koji nisu zadovoljni, uglavnom su oni ti koji su zadovoljni, a TI si nezadovoljan.

Rama je Raynolds (barem tako negdje piše na Internetu), čelik, na probnoj vožnji se stvarno osjetilo da je puno mekša od aluminijske rame. Obzirom na silne "prekide" asfalta na Jarunu i mojih 90 kg čelik je veliko olakšanje. Koji paradkoks, čelik pa olakšanje.