Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/ibarbari/public_html/ruki.com.hr/plugins/system/rokextender/rokextender.php on line 32
RUČICE KOČNICA

RUČICE KOČNICA

Ručice su u dobrom stanju. BTW ove današnje ručice koje imam Shimano Ultegra i slično s integriranim šalterima za brzine u Srbiji zovu „šamaraljke“, kad sam to vidio na Internetu smijao sam se ko nikad u zadnjih 10 godina, probudio kćer koja veli „koja se to vještica jutros cerekala“.

 

Sive gume koje su bile na ručicama (na onom dijelu gdje se spajaju na volan, gume služe da ti je mekše za ruke kad su ti ruke na žlajfama su sprhnule, dijelovi otpali pa sam ih bacio. Ručice kočnica kupane u benzinu, čišćene malim šrafcigerom (onaj „ugravirani“ znak Favorit na njima), Purolom i Sidolom. Aluminijske su pa nema hrđe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E sad, bilo bi dobro imati gume za ručice, ajmo pitat Čeha1, kaže ima stare su preko 20 godina, ne proizvode se više, pa čovječe normalno da ih više ne rade takve kad nema tvornice. Crne su boje, nisu moje godište, Čeh će poludit kad ih stavim jer sam „pomiješao berbe“ no ipak stavljam da mi bude mekše za šapice.